De Cirkel Rond

Nieuwsberichten en Aanbiedingen

BEKKEN-FYSIOTHERAPIE PRAKTIJK

Nieuw vanaf november 2018 in de praktijk is de INDIBA Active CT8, een active celtherapie apparaat, waar we onze behandelingen mee kunnen gaan ondersteunen. Wij, Alma en René gaan nog meer aanvullende scholing volgen om onze kennis over en vaardigheden met dit apparaat te vergroten. Zie de nieuwe pagina op deze website.

Nieuw vanaf januari 2018 in de praktijk is de MAPLe, een Biofeedback apparaat, waarmee ik zowel diagnostisch als therapeutisch inwendig kan werken in de bekkenbodem. Met dit apparaat kunnen we bekkenbodem spierspanning meten en ook de spieren prikkelen met stroom (elektrostimulatie) om pijn te dempen, te ontspannen of spieren te ondersteunen of stimuleren in hun functie.

Na het volgen van een cursus, waarin ik geleerd heb om pijnlijke, scheefstaande stuitjes te mobiliseren, zijn de resultaten veelbelovend. Een zeer interessant internationaal Coccyx congres heeft nog een breder licht geworpen op mijn kennis over stuitpijn.

Ondersteunende behandeling met Medical Tape is ook mogelijk in de praktijk.

Alma heeft de cursus Seksuologie: sekscounseling, waarbij seksueel functioneren en seksuele problemen bespreekbaar wordt gemaakt en een handreiking wordt gegeven naar de best mogelijke hulp bij het oplossen van een seksueel probleem met succes afgerond

René heeft de orthopedische revalidatie cursus 4xT (Test, Trigger, Tape & Train), waarin bestaande en nieuwe interventies (myofasciaal) worden toegepast bij  klachten in rug, schouder, nek, bekken, elleboog, pols, knie enkel en voet succesvol afgerond.

Heeft u een combinatie van Lichamelijke en Psychische klachten? U bent van harte welkom.

PLASSEN EN POEPEN

In september 2018 was ik aanwezig op de open dag van Juut & Co in Ulft en op de Jonge-Gezinnen beurs in Terborg met een stand over het thema zindelijkheid en Kinderbekkenfysiotherapie. Beide gelegenheden waren geslaagd en boden de kans met andere professionals te netwerken en meer informatie over zindelijkheid onder ouders en andere belangstellenden te verspreiden.

Het memorie, domino en het kwartetspel zijn vernieuwd! De kaartjes zijn nu gedrukt en zien er prachtig uit.

Aantrekkelijke aanbiedingen op verschillende materialen. Bestel snel en profiteer van de aantrekkelijke kortingen.

 

Voor informatie over ons privacy beleid zie:  Privacy beleid